Anca Dumitrescu (foto), care are peste opt ani de experienta in domeniul imobiliar, este noul director de vanzari din cadrul Adora Urban Village si al viitorului proiect rezidential din Pipera, ambele dezvoltate de compania Tagor.  

 

Inainte de a se alatura proiectului Adora, Anca Dumitrescu a lucrat pentru West Park (Rom – Canada Group, parte a BSG Investments) si CB Richard Ellis. Sarcina sa este sa creasca numarul vanzarilor pentru Adora Urban Village si sa pregateasca viitorul proiect rezidential din Pipera pentru comunicarea cu clientii.  

 

Anca Dumitrescu are experienta in consultanta strategica, strategie de politica a pretului, respectiv strategie de brand si comunicare, managementul echipei de vanzari si leadership.  

 

Adora Urban Village este un proiect rezidential in Sud-Vestul Bucurestiului, care cupride in planul sau 12 blocuri, dintre care au fost construite primele doua, cu un total de 75 de apartamente.  

 

Odata terminat proiectul, ansamblul va avea in total 548 de apartamente, realizate in urma unei investitii de aproape 35 de milioane de euro.

 

Tagor este dezvoltatorul unei serii de proiecte rezidentiale in Bucuresti, Pipera, Timisoara, Oradea si Arad.Compania este detinuta si condusa de Ofer Lieberson, care si-a inceput activitatea in Romania in 2004. Tagor este partenerul operational in Romania al Patron Capital, un fond de investitii britanic in domeniul imobiliar, cu active de peste 5 miliarde de dolari. (sursa: dailybusiness.ro)