Acesta este primul showroom SomProduct din Timișoara și cel de-al patrulea operat de companie la nivel național. Magazinul este situat la parterul ISHO Offices și vine în completarea celor din București, Cluj-Napoca și Brașov.

”Dezvoltările cu funcționalități multiple au devenit o componentă importantă a pieței imobiliare și a sectorului de retail, iar interesul retailerilor pentru astfel de spații este pe un trend crescător datorită avantajelor pe care le oferă prezența într-un proiect mixt”, afirmă Raluca Zlate, Consultant Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox. 

Pe lângă showroomul Somproduct, ISHO Offices cuprinde o gamă de servicii precum restaurantul Stradale, cafeneaua Mitzu, retailerul Mega Image, brutărie artizanală, centrul medical Regina Maria, farmacie și bănci. În cadrul complexului de birouri va funcționa ulterior o grădiniță și un after-school. 

Mulberry Development, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor, este cunoscută pentru realizarea unor proiecte de referință precum City Business Centre în Timișoara și The Office, Cluj-Napoca. Acestea au atras chiriași precum Bosch, Bombardier, SAP, IBM, Deloitte, Mol Romania, Omron, Canon, Raiffeisen Bank, UniCredit, Betfair, Visteon sau National Instruments.