Valoarea totala a investitiei insumeaza 1,36 milioane euro (inclusiv TVA), iar cele 4 apartamente sunt amplasate in singurul imobil aflat inca in stadiu de constructie din cadrul proiectului One Floreasca Lake, ce urmeaza a fi finalizat la jumatatea anului 2015.

 

Amplasat pe malul lacului Floreasca (strada Zagazului), proiectul rezidential are o suprafata de 15.000 de metri patrati construiti si totalizeaza 66 de apartamente, dispuse in trei blocuri cu patru etaje. Primele doua imobile, cu 42 de apartamente, au fost vandute pana la finalizarea acestora in 2013, iar cel de-al treilea bloc, cu 24 de apartamente, va fi livrat in prima jumatate a anului viitor (18 dintre cele 24 de apartamente sunt deja precontractate).

 

Crosspoint Real Estate este agent de vanzare pentru One Floreasca Lake din luna septembrie 2011, de la demararea proiectului.

 

“Aceasta tranzactie, dar si celelalte informatii de piata la care suntem expusi, ne determina sa estimam ca proiectele incep sa recastige increderea. Este un semnal pozitiv pentru piata si credem ca in perioada urmatoare vom asista la anuntarea unui numar de proiecte rezidentiale noi”, declara Mihai Dumitrescu, managing partner Crosspoint Real Estate.

 

 

One Floreasca Lake a fost nominalizat recent in cadrul celei de-a 11-a editii a Central & Eastern European Real Estate Quality Awards (CEEQA), desfasurata in parteneriat cu ziarul Financial Times in luna aprilie 2014, la Varsovia. One Floreasca Lake a fost singurul proiect din Romania nominalizat la categoria „Hotel, Leisure & Residential Development of the Year”. (Sursa: dailybusiness.ro)