Noul sediu al „Genesis College” va fi într-o clădire cu nouă etaje, care are capacitatea de a găzdui până la 1.000 de elevi. Sediul are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați și va beneficia de amenajări ulterioare, pentru a fi adaptat nevoilor instituției de învățământ. 

„Elevii evaluează astăzi o școală bazându-se pe o multitudine de factori subtili care transced calitatea programelor educaționale oferite. Familiile își doresc spații personalizate care să cultive aptitudinile copiilor, profesorii își doresc spații care să complimenteze învățarea colaborativă, creativitatea și wellbeing-ul în comunitate”, a declarat Ioana Necula, fondatoarea Genesis College.

Genesis College este o școală privată din nordul capitalei, între primele înființate pe piața educațională din România, acreditată național și internațional în sistemul IB, pentru toate nivelurile de învățământ, de la grădiniță până la liceu.

Echipa de Real Estate din cadrul firmei de avocatură Wolf Theiss din București care a asistat Genesis College în acest proiect a fost formată din Roxana Roman (Dudău), Partener și Dana Toma, Counsel Coordonator.