Unul dintre principalele proiecte ale companiei este ansamblul rezidential Belvedere Baneasa, pentru care dezvoltatorul a primit o finantare de 35 mil. euro de la BCR in 2008. Nivelul investitiei in acest proiect se ridica la 90 mil. euro.

Alt proiect imobiliar in care Rotary Constructii a avut drept partener cea mai mare banca din Romania este ansamblul rezidential de la Antiaeriana, realizat in parteneriat public-privat pentru angajatii Ministerului Apararii, cu o valoare de 210 mil. euro.

Compania mai anunta in 2008 investitii de circa 100 mil. euro pentru dezvoltarea proiectului Colosseum Tower, o cladire de birouri cu 32 de etaje si o inaltime de 125 de metri, amplasata in zona Pipera.

Pe partea de constructii, unul dintre cele mai importante proiecte ale companiei este reabilitarea Bibliotecii Nationale, lucrare in valoare de 64 mil. euro.

Infiintata in 1990, Rotary Constructii este specializata in constructii de vile, blocuri de locuinte, cladiri de birouri, sedii administrative, scoli, sali de sport si in restaurari.

Compania a incheiat anul 2011 cu un profit de aproape 5 mil. lei la afaceri de 150 mil. lei, potrivit celor mai recente date disponibile de la Ministerul Finantelor. Totodata, compania raporta in 2011 datorii de aproape 130 mil. lei, la creante de recuperat in valoare de doar 35 mil. lei. (sursa: dailybusiness.ro)