Coresi Business Park are o suprafață totală închiriabilă de 40.000 mp și găzduiește 30 de companii și peste 2.500 de angajați. Proiectul a fost dezvoltat de Ascenta Management, o companie locală controlată de Jacobs Holdings AG. Având în vedere tenreul disponibil, proiectul de birouri poate fi extins la un total de 100.000 mp în următorii zece ani, potrivit reprezentanților companiei Immochan.

Cartier Coresi este situat pe platforma fostei fabrici Tractorul din Brașov. Immochan a făcut primul pas în 2015, când a deschis un centru comercial de 45.000 de metri pătrați, după o investiție de aproximativ 60 de milioane de euro. În plus față de componentele de retail și de birouri, Immochan investește în prezent în unități de locuințe în cadrul aceluiași proiect.
 Pentru construirea componentei rezidentiale, compania a realizat un parteneriat cu un alt dezvoltator, Avantgarden Immo Invest. 
Prin master planul ambiţios de regenerare a unei foste platforme industriale, prin mixul de activităţi reunite într-un loc unic prin dimensiunea şi geografia sa, Cartier Coresi devine un proiect emblematic pentru noua viziune Immochan.

„Sunt foarte mulţumit de investiţia făcută pe parcursul ultimilor cinci ani în Coresi Business Park şi de faptul că am ajutat la crearea celui mai mare centru tehnologic şi de afaceri din Braşov, un sediu pentru numeroase firme naţionale şi internaţionale de prestigiu şi un loc de muncă pentru mai mult de 2.500 de braşoveni. Continui să văd România ca pe o ţară atractivă pentru investiţii, atât în real estate cât şi în alte sectoare, ca de exemplu cel medical.” declară Philippe Jacobs, co-Preşedinte al Jacobs Holdings AG, vânzătorul și dezvoltatorul proiectului. (sursa: businessmagazin.ro)