"Vom investi in Cosmopolis aproximativ 18 milioane de euro in acest an, o suma care poate fi considerata foarte mare pentru un singur an si un singur proiect in piata rezidentiala actuala. 2013 a mers insa foarte bine, iar pentru 2014 consideram ca exista piata, avand obiective care presupun cresteri pe toate palierele in acest an - locuinte finalizate, dezvoltarea generala a Cosmopolis si mai multe contracte incheiate", a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO Opus Land Development, citat de Mediafax.

Investitiile din acest an vor fi directionate atat spre finalizarea celor cel putin 400 de locuinte cat si inspre dezvoltarea infrastructurii generale a Cosmopolis. Astfel, va fi amenajat lacul din apropierea ansamblului, se va construi un ponton si se vor amenaja o plaja, o piscina, un bar si mai multe terenuri sportive.

In cadrul Cosmopolis sunt in prezent peste 1.300 de locuinte finalizate, comunitatea din proiect numarand peste 2.300 de locuitori. Daca tintele de dezvoltare vor fi atinse, la finalul lui 2014 vor fi peste 1.700 de locuinte finalizate in Cosmopolis.

 

Cosmopolis este amplasat in zona de nord-est a Bucurestiului, in apropiere de Soseaua de Centura, intre podurile din Pipera-Tunari si Andronache-Stefanestii de Jos. Pana in prezent, investitiile in cadrul Cosmopolis s-au ridicat la circa 230 de milioane de euro, in constructia de locuinte, infrastructura, spatii comerciale si spatii verzi. (sursa: wall-street.ro)