Liziera de Lac este un proiect unic situat în estul Bucureștiului, chiar pe malul lacului Tătaru, ce propune o abordare integrată a conceptului de comunitate care trăiește o viață liniștită în inima naturii, dar aproape de oraș.

Liziera de Lac este mai mult decât un proiect rezidențial, este locul în care se naște o nouă comunitate, într-o zonă înconjurată de lac și pădure, oferind o alternativă la agitația stilului de viață urban, fără însă a renunța la confortul oferit de facilitățile orașului. Adaptată la nevoile moderne de locuire, această dezvoltare rezidențială se conturează ca un proiect de planificare urbană sustenabilă pentru peste 13.000 de persoane, cu 3.800 de unități de locuit dezvoltate în decursul a 10 ani. Prima fază a proiectului, care cuprinde 94 de locuințe (cu 3 sau 4 camere și suprafețe cuprinse între 82 mp și 138 mp), alături de o serie de spații și servicii comune, marchează începutul unei comunități vibrante care continuă să se extindă.

Inaugurarea clădirii Agora de la Liziera de Lac a fost sărbătorită cu prima Zi a Vecinilor din comunitate, eveniment care va fi celebrat anual, marcând un moment important pentru locuitorii care s-au mutat deja în noile lor case. Investiția în clădirea Agora, care cuprinde birouri de vânzări, spații de co-working și o sală de sport, se ridică la 2,1 milioane de euro.