De asemenea, Zoltán Linczmayer și Aurelia Luca vor ocupă noile poziții de country directors pentru Ungaria, respectiv România. Aceste schimbări au că scop consolidarea companiei și crearea unei sinergii a Skansa Commercial Development Europe în Europa Centrală, precum și creșterea business-ului în cele două piețe emergente.
Până în prezent, Skanska a livrat șase clădiri de birouri în Budapesta, iar cel de-al șaptelea proiect, Nordic Light, este în momentul de față în construcție. În același timp, proiectul Green Court Bucharest din București este extrem de bine primit. Skanska România a închiriat integral prima să clădire și peste 80% din cea de-a doua. ambele fiind deja vândute către Globalworth Real Estate. De asemenea, compania a cumpărat un teren în zona central-vestică a capitalei pentru viitoarele proiecte din București.
Datorită dezvoltării Skanska în CEE, în mod special în Ungaria și România, compania își extinde structura organizațională și creează noi poziții în cele două țări. Din 1 ianuarie 2016, Zoltán Linczmayer, fostul managing director al Skanska Property Ungaria, va fi numit country director Ungaria, în timp ce în România, Aurelia Luca va ocupă această poziție, în prezent fiind leasing & marketing manager. Cei doi country directors, alături de Marcin Łapiński, vor consolida poziția Skanska în cele două țări, acestea având cel mai mare potențial.
„Ne dorim să construim o companie cu aceleași valori și standarde înalte în întreagă lume. Este foarte important să ne asumăm răspunderea în fața generațiilor viitoare. De aceea, toate clădirile pe care le dezvoltăm întrunesc cele mai înalte cerințe de mediu, acesta fiind un element extrem de important nu numai pentru companiile care sunt atente la imagine și reducerea costurilor, dar și pentru angajații generațiilor Y și Z. Acestea sunt, și vor fi și în continuare, caracteristicile clădirilor dezvoltate de către Skanska”, spune Aurelia Luca, viitorul country director al Skanska Property România, din 1 ianuarie 2016. (sursa: businesscover.ro)