MUSE Offices, dezvoltată de Primavera Development, este o clădire nouă, boutique, finalizată la începutul anului 2023. Localizată în una dintre cele mai căutate zone de afaceri din București, clădirea are în jur de 7.000 mp închiriabili și 150 de locuri de parcare subterane, distribuite pe 4 niveluri subterane, parter și 6 etaje. MUSE este cunoscută pentru specificațiile tehnice moderne și facilitățile pe care le oferă chiriașilor săi. Clădirea se bucură de un grad de ocupare de 100%, fapt ce confirmă atracția pe care o exercită asupra unor companii de renume precum MHP Consulting România.

"Suntem încântați să îi întâmpinăm pe cei de la MHP Consulting România în clădirea noastră emblematică, MUSE. Decizia lor reprezintă o validare a standardelor ridicate pe care le-am impus în dezvoltarea clădirii. Suntem mândri să fim gazda unei game variate de chiriași de calibru, ceea ce confirmă atractivitatea și relevanța noastră pe piața de birouri din București", a declarat Daniel Tănăsoiu, Managing Partner Primavera Development.

MHP – A Porsche Company, o subsidiară 100% Porsche, este o companie lider din sfera IT, dedicată dezvoltării de soluţii adresate segmentului de piaţă „Mobility & Manufacturing”. Compania și-a deschis subsidiara în România în 2014, la Cluj-Napoca, iar în 2019 a urmat deschiderea biroului din Timișoara.  MHP Consulting România a decis acum să deschidă un birou satelit în clădirea MUSE din capitală, pentru a-și consolida prezența în capitală și a oferi un spațiu de lucru productiv pentru angajații din București.

"Deschiderea biroului nostru în București marchează un pas semnificativ în evoluția companiei noastre, celebrând aniversarea a 10 ani de MHP Consulting România, pe care îi sărbătorim anul acesta. Această inițiativă nu doar extinde prezența noastră fizică în capitală, ci reflectă și angajamentul nostru față de promovarea conexiunilor și colaborării în cadrul echipei, oferind un spațiu unde cei peste 70 de colegi din București se pot întâlni și colabora în mod eficient. Alegerea clădirii MUSE ilustrează determinarea noastră de a oferi un mediu de lucru productiv pentru echipa noastră și de a întâmpina clienții într-un cadru inspirațional", a declarat Bernd-Otto Hörmann, CEO MHP Consulting Romania.

Noul chiriaș va ocupa o suprafață totală de 550 mp de spațiu de birouri. "MUSE reprezintă un exemplu de colaborare de succes între Primavera Development, Griffes și chiriașii săi, inclusiv MHP Consulting România. Acest parteneriat evidențiază calitatea și atractivitatea clădirii MUSE ca destinație preferată pentru companiile de top din domenii variate. Suntem încântați să fim partenerii MHP Consulting și în această nouă etapă a expansiunii lor în România. Colaborarea noastră pentru identificarea și securizarea spațiilor de birouri în Cluj-Napoca, Timișoara și acum în București demonstrează valoarea încrederii în acest parteneriat de lungă durată. MUSE este o opțiune inedită pentru o companie din domeniul IT datorită locației strategice ce oferă multă vizibilitate și a caracterului boutique ce permite o flexibilitate mai mare în personalizarea spațiului, conform nevoilor chiriașului”, a declarat Andreea Păun, Managing Partner Griffes, consultantul părților în această tranzacție.