După încheierea lucrărilor, vizitatorii mall-ului își vor putea lăsa mașinile în noua parcarea subterană, ce va avea 2 niveluri, precum și la ultimul nivel, aflat pe acoperișul clădirii. În urma finalizării lucrărilor, City Park Mall va oferi vizitatorilor un total de aproximativ 1.400 de locuri de parcare.  

 

Mall-ul este deținut de către fondul de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments) de la finalul anului 2013.  

 

"NEPI va investi 40 de milioane de euro în construcția noii aripi. Realizăm această investiție, cea mai mare pe zona de retail din Constanța, de la începutul anului 2014. Proiectul are potențialul de a deveni un pilon pentru economia locală, atrăgând nu doar constănțeni, ci și turiștii de pe litoral, veniți din România și din afara țării”, a declarat Alin Burlacu, Center Manager City Park Mall.

 

Prin investițiile în dezvoltarea noii aripi, City Park Mall va contribui la creșterea economiei din sud-estul țării, prin crearea de noi locuri de muncă, oferirea unor servicii și produse unice în regiune, dar și prin impulsionarea dezvoltării infrastructurii locale. Proiectul are două etape, prima având termen de predare în luna iunie 2015.

 

Noua structură ocupă o suprafață totală construită de 40.000 mp, din care de 21.000 mp reprezintă suprafața închiriabilă. În luna iunie, se va inaugura cel mai mare multiplex din Constanța, care va fi, totodată, primul cinematograf cu tehnologie 4DX din afara Bucureștiului. Acesta va fi situat pe skylevel, în vecinătatea zonei de food court ce cuprinde o varietate de restaurante internaționale.

 

În urma finalizării celei de-a doua etape de dezvoltare, City Park Mall va oferi constănțenilor o sală de fitness si noi magazine de fashion.  

 

Din portofoliul NEPI mai fac parte mall Promenada, Vulcan Value Centre, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia.

 

Pe 14 mai 2015, NEPI va inaugura cel mai nou mall din Bucureşti, in apropierea Arenei Naționale. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj. (sursa: dailybusiness.ro)