Noul centru comercial construit de Immochan la Brasov pe fosta platforma Tractorul a anuntat deja promotiile aferente deschiderii. Spre exemplu, incepand cu vineri, 27 martie, Genius Store Lab isi va recompensa primii 100 de clienti cu un tricou gratis, in vreme ce Optiblu va oferi 25% reducere primilor 100 de clienti. In luna femeilor, acestea vor primi vouchere in valoare de 50, 100 si 200 de lei la anumite plafoane de cumparaturi.

 

Noriel va oferi vouchere cu reduceri de 10% in primele doua saptamani. DM Drogerie Markt ofera 15% bonus la toate cumparaturile in primul weekend, Tony Fierro si Penti propun si ei reduceri, primul de 15%, cel de-al doilea, de 25%, in vreme ce LPP vine cu o oferta mixta: Mohito, 30% la colectia neredusa si Sinsay, 20% la toata colectia, in primul weekend.

 

Pizza Hut ofera o pizza gratis la fiecare pizza medie cumparata, CCC ofera o reducere de 20% la accesorii si geti in primele doua saptamani, magazinul Makeover Paris anunta ca poti castiga un make-up box la cmparaturi de minim 50 lei, iar Steilman ofera reduceri de 20% in primele 3 zile.

 

Libraria Book City ofera cadouri speciale primilor 500 de clienti, iar Ido ofera 10% reducere la orice produs cumparat in primul weekend.

 

Benvenuti si Deichmann tin ritmul ofertelor. Primul ofera o reducere de 20% la achizitia oricarui produs din noua colectie, de 20% la primul produs si de 30% la cel de al doilea. Deichmann propune 20% reducere pentru cel de-al doilea articol si cu 30% pentru cel de-al treilea articol.

 

H&M ofera in ziua deschiderii carduri in valoare de 50 de lei oferite primilor 50 de clienti si cupoane cu reducere de 30 de lei la cumparaturi in valoare de minim 100 de lei. Za-Za va avea reduceri de pana la 70%, iar Peeraj Brands va avea reduceri de 25% in primul weekend la toata colectia Springfield si de 50% la colectia Denim a Piazza Italia.

 

Magazinul de articole sportive Decimas propune reduceri de pana la 50% in primul weekend, in vreme ce pasionatii de produse MAC beneficiaza de 20% reducere la iPhone 6 16GB si iPhone 4s 16GB.

 

Profihairshop vine cu o oferta de 10% reducere timp de o luna, in baza voucherelor de reducere, in vreme ce Total Wash va curata cel de-al doilea produs gratis. Bijuteria Teilor ofera un voucher cadou in valoare de 100 de lei celor care fac cumparaturi in valoare de minim 650 lei.

 

Dintre brandurile care vor fi gazduite in Coresi Shopping Resort, cinci au anuntat ca isi vor deschide magazinele in perioada imediat urmatoare primului weekend.

 

Este vorba de Swarovski, Starbucks, New Yorker, Reserved si C.A.T.O. Restul magazinelor isi vor astepta consumatorii pe 27 martie.

 

Immochan Romania are patru directii de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare in parteneriat cu hipermarketurile Auchan; leasing pentru galeriile comerciale si a retail park-urilor; activitati de property management pentru galeriile comerciale si valorizarea patrimoniala a proprietatilor grupului Auchan.

 

Immochan Romania a deschis deja un centru comercial in Drumul Taberei, Bucuresti care, impreuna cu proiectul dezvoltat in Brasov, Coresi Shopping Resort, reprezinta o investitie totala de 120 de milioane de euro.

 

Immochan a fost infiintat in 1976 special pentru a se ocupa de patrimoniul Grupului, iar acum gestioneaza 370 de centre comerciale in 12 tari, cumuland 2,3 milioane de metri patrati de galerii comerciale. (Sursa: dailybusiness.ro)