Survey Sampling International (SSI) va fi primul chirias al noului birou. Compania este un furnizor global de date și tehnologie pentru diverse industrii și operează printr-o rețea de 40 de birouri în 20 de țări.

În Timișoara, SSI intenționează să aibă 200 de angajați în noile birouri care vor fi livrate în primăvara anului viitor.
Mulberry Development nu a facut publica suprafata inchiriata, insa, daca in calcul o suprafata medie aferenta unui angajat de 10 metri patrati, reiese ca SSI ar fi inchiriat aproximativ 2.000 de metri patrati.
"Extindem biroul nostru din Timisoara si am ales ca noile birouri sa fie deschise in ISHO, aflat in curs de dezvoltare in zona centrala a Timisorei, pentru a oferi angajatilor cele mai ofertante spatii de birouri din oras", declara Chris Watson, european managing director Survey Sampling International.

Între timp, dezvoltatorul are negocieri în curs cu mai multe companii noi sau deja prezente în oraș, care doresc să deschidă birouri în ISHO.

Prima fază a ISHO va avea o suprafață de 18.000 mp și va fi livrată în 2018. Întregul proiect se va întinde pe o suprafață de 50.000 mp și va fi finalizat în 2020. Acesta va găzdui aproximativ 5.000 de angajați și 2.000 de locuitori în componenta rezidențială. (sursa: wall-street.ro)