Piata principala este Bucurestiul, dar si alte sub-piete au cunoscut o dezvoltare majora a spatiilor de co-working in ultima vreme. Tendința va continua cu siguranță, deoarece startup-urile sunt din ce în ce mai des întâlnite, iar generațiile mai noi, în special generația Y, preferă activitățile de freelancing celor tradiționale.
 
Chiriile din zonele periferice nu sunt afectate de scăderea locurilor de muncă vacante și de cererea ridicată pentru spațiiledin  CBD. Chiriile prime rămân neschimbate (18 - 19 EUR / mp / lună), dar analistii preconizează că vor crește în acest an, deoarece rata de neocupare pentru aceste zone este la un nivel foarte scăzut. Proprietarii oferă stimulente, cum ar fi perioadele fără chirie și bugetele de amenajare, astfel incat chiriile nete efective sunt cu cca. 10% - 15% mai mici decât chiriile principale. Cu toate acestea, rata scăzută de neocupare ar putea determina o scădere a stimulentelor.

Rata de neocupare în București a înregistrat o scădere în 2017, ajungând la 8,5% (ceea ce se traduce în 233.750 mp de spații de birouri gata de a fi închiriate). În trimestrul I al anului 2018, rata de neocupare a rămas aproximativ aceeași, deoarece nu s-au efectuat noi livrări. Cu toate acestea, consultantii Savills se asteapta ca rata de neocupare sa creasca cu 2% -3% pana la sfarsitul anului, cand peste sapte proiecte noi vor fi livrate pe piata din Bucuresti. (sursa: sfin.ro)