Spațiul de birouri ales oferă facilități de înaltă calitate și este echipat cu tehnologii avansate care sprijină eficiența operațională și colaborarea echipelor. Această mutare strategică subliniază importanța unui mediu de lucru modern și sustenabil, adaptat nevoilor unei companii dinamice și în creștere.

Euro Tower este cunoscută ca fiind prima clădire de birouri verde din România, având certificarea BREEAM Very Good încă din 2010 si LEED Platinum din 2022, fiind si prima clădire care a atins neutralitatea emisiilor de CO2 în 2021. De asemenea, clădirea a obținut recent certificarea LEED Zero Carbon, prima de acest fel din Romania, reafirmându-și angajamentul față de practicile ecologice și sustenabilitate.

Euro Tower a fost dezvoltata de Cascade Group în 2010. Situată strategic la intersecția străzii Barbu Văcărescu cu bulevardul Lacul Tei, Euro Tower oferă 18.000 de metri pătrați de spațiu de birouri pe 18 etaje, cu facilități moderne care includ parcare subterană, restaurante, cafenele și stații de încărcare pentru vehicule electrice.

Tranzacția de inchiriere a fost coordonata de catre Elena Miu, Senior Advisor in cadrul companiei imobiliare Premium East8, companie imobiliara specializata in vanzari si inchirieri de spatii de birouri si retail. “Suntem bucuroși că am putut contribui la relocarea birourilor clientilor nostri in Euro Tower, o clădire emblematică ce se potrivește perfect nevoilor lor de creștere și dezvoltare.”