Zona de petrecere a timpului liber mai cuprinde un food court cu patru restaurante, un loc de joaca pentru copii si o sala de jocuri electronice.     

 

“Investitia va creste traficul centrului comercial si va consolida pozitia acestuia pe piata comerciala din Focsani”, spune Ionut Dogaru, country manager Resolute Lar Romania, compania de asset management a centrului comercial.  

 

“Inauguram al treilea cinematograf din reteaua Colours, de data aceasta la Focsani. Anul viitor avem in plan sa deschidem inca sase cinematografe in alte sase orase din tara cu peste 50.000 de locuitori”, spune Adrian Cojocaru, oficial al Cinema Colours.    

 

Centrul Comercial Promenada Focsani a fost inaugurat in septembrie 2008, fiind cel mai mare centru comercial din oras, cu o suprafata inchiriabila de 45.000 mp. si 1.250 de locuri de parcare. Mall-ul, inchiriat in proportie de 94%, reuneste chiriasi precum Carrefour, Bricostore, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra, B&B.     

 

Promenada Mall Focsani este administrat de Resolute Lar Romania, specialist independent in managementul activelor imobiliare detinute de institutii financiare, care activeaza in Romania de peste 6 ani.    

 

Cinema Colours este o retea nationala de cineplexuri aflata in proces de dezvoltare, avand in momentul de fata locatii in Craiova si Alba Iulia. Investitiile Cinema Colours se bazeaza pe grupul de firme VH Electronic - Pro Solutions. (sursa: dailybusiness.ro)