În București, Georgiana Constantin și Octavian Răuță au deschis biroul RE/MAX Top Advisors, aducând cu ei o experiență vastă în domeniul vânzărilor și în real-estate. „Am ales RE/MAX datorită notorietății brandului, care aduce rezultate rapide în toate segmentele gestionate de un broker, precum și datorită sistemului de educație oferit de companie, respectiv abordarea etică și profesionistă a unei trancacții” a declarat Georgiana Constantin. Înainte de a se alătura RE/MAX, aceasta a acumulat peste 15 ani de experiență în vânzări, antreprenoriat și real estate. Planurile celor doi B/O pentru noua franciză includ nu doar atingerea unor obiective financiare ambițioase, ci și crearea unui mediu creativ, inovativ și sigur pentru toți partenerii, fie că sunt clienți sau colegi.

Andrei Dodon și Emil Oprea sunt cei doi B/O care au pus bazele biroului RE/MAX Estates din Brașov. Printre planurile lor pentru noua franciză se numără utilizarea tehnologiilor avansate digitale pentru a optimiza procesele de vânzare și marketing, extinderea portofoliului de proprietăți și fidelizarea clienților prin servicii de înaltă calitate. „Franciza RE/MAX este alegerea ideală pentru cei vor să intre în industria imobiliară datorită reputației globale solide și încrederii pe care o inspiră într-o piața competitivă. Beneficiile oferite includ accesul la tehnologie avansată și gestionarea clienților, formare continuă de înaltă calitate și o rețea extinsă de colaborare la nivel mondial, toate contribuind la creșterea rapidă a cotei de piață și a veniturilor francizatului” a declarat Andrei Dodon. Anterior lansării în antreprenoriat imobiliar sub brandul RE/MAX, acesta a activat în sectorul bancar, unde a acumulat peste nouă ani  experiență în gestionarea finanțelor și relațiilor cu clienții. 

În Sibiu, Andreea Băilă a deschis biroul RE/MAX Fain, aducând cu ea o experiență de cinci ani în domeniul imobiliar. „Am deschis o franciză RE/MAX datorită profesionalismului și standardelor ridicate ale brandului, care îmi oferă acces la resurse extinse, traininguri de înaltă calitate și suportul unei echipe experimentate. Obiectivul meu principal este să-mi cresc cota de piață în Sibiu și să consolidez relațiile cu clienții noștri”, a declarat Broker/Owner-ul RE/MAX Fain. Înainte de a-și deschide propria franciză, aceasta a evoluat de la agent imobiliar la team leader și trainer în cadrul RE/MAX România. Planurile sale pentru noua franciză includ investiția continuă în formarea profesională a echipei și promovarea transparenței și eticii profesionale.
Biroul RE/MAX Solutions a fost deschis în Constanța de către Anca Rusu și Karina Acatrinei, antreprenoare cu experiență anterioară ca agent și recrutor în rețeaua RE/MAX. Ca formare profesională, Anca Rusu este psihoterapeut, iar Karina Acatrinei a activat o perioadă îndelungată în vânzări. „Ne-am orientat către o franciză RE/MAX datorită recunoașterii globale a brandului și suportului continuu oferit în training, marketing și operațiuni. Planurile noastre constau în dezvoltarea unei baze solide de clienți, iar pentru asta ne propunem să recrutăm și formăm agenți care să ofere servicii premium,” a declarat Anca Rusu. Planurile lor pentru noua franciză includ și dezvoltarea de parteneriate strategice pentru a oferi servicii conexe și complexe clienților lor.

În Baia Mare, Andreea și Nicu Cupșa au deschis biroul RE/MAX Nova, motivați de pasiunea pentru domeniul imobiliar. „Am optat pentru un brand puternic deoarece dorim să schimbăm imaginea agentului imobiliar și să avem un cuvânt de spus în privința prețului corect al proprietăților. Obiectivul nostru este să ne cât mai vizibili în comunitate,” a declarat Andreea Cupșa. Cu o experiență de 20 de ani ca expert contabil, aceasta a decis să facă o reconversie profesională și s-a alăturat soțului ei în domeniul real-estate. Planurile lor pentru biroul nou deschis includ promovarea transparenței și profesionalismului în piața imobiliară locală.