GO Scholarship este un program dedicat performanţei sportive şi educaţionale, care reuneşte unii dintre cei mai buni specialişti din sportul românesc şi își propune să lanseze viitorii sportivi olimpici români. Acest parteneriat face parte din strategia Genesis Property de susținere și dezvoltare a tinerei generații prin inițiative punctuale care promovează colaborarea, interacțiunea față în față și echilibrul dintre viața personală și cea profesională.

„Hospitality for global talents, motto-ul Genesis Property, oglindește perfect tipul de parteneriat pe care ne dorim să-l construim cu chiriașii noștri. Asociația Sports HUB se aliniază armonios cu viziunea noastră pe termen lung și cu conceptul inovator YUNITY. Sportul este un sector esențial al societății și suntem entuziaști să sprijinim eforturile asociației pentru performanța sportivă și să continuăm să ne aducem, la rândul nostru, contribuția în acest domeniu”, a spus Liviu Tudor, Președinte, Genesis Property.

Sports HUB, inițiatorul programului GO Scholarship, este format din profesioniști din industria sportului care își folosesc experiența acumulată pentru a dezvolta programe și evenimente dedicate sportului și educației. Sports HUB colaborează cu sportivi renumiți din România, printre care jucătoarea de handbal Cristina Neagu, scrimera Ana Maria Brânză, fotbalistul Radu Drăgușin sau canoistul Cătălin Chirilă.

„GO Scholarship este un proiect ce a pornit din dorința de a le oferi tot ce este mai bun tinerilor sportivi, ca o completare a pregătirii sportive și educaționale. Am căutat și am adus împreună unii dintre cei mai buni specialiști, din mai multe zone esențiale, pentru a sprijini cei mai talentați tineri din România să obțină rezultate remarcabile. Iar viitoarea noastră casă din YUNITY Park ne va susține în realizarea obiectivelor noastre pe termen lung”, a spus Virgil Stănescu, Președinte, Sports HUB.

La finalul lunii iulie, într-un eveniment care a avut loc în amfiteatrul YUNITY Park, programul GO Scholarship a anunțat selecția unui lot nou de 75 de talente. Dintre aceștia, 39 de sportivi sunt titulari și 36 fac parte din lotul extins. Procesul de selecție, care a durat trei luni, a evaluat un total de 94 de sportivi. Cei 75 de sportivi provin din 16 discipline sportive: atletism, baschet, ciclism, fotbal, gimnastică aerobică, gimnastică ritmică, handbal, jiu-jitsu, judo, karate, polo pe apă, scrimă, tenis de câmp, triatlon și volei.

Proiectul YUNITY Park este un concept care redefinește experiența oamenilor la birou. Într-un spațiu public, în care au fost plantați peste 220 de arbori și integrați într-o pădure urbană, angajații lucrează în aer liber pe băncile din campus, cu acces la 125 de prize de alimentare, și se relaxează, conectează sau fac mișcare pe aleile exclusiv pietonale care au o lungime de 2 kilometri. Mai mult, organizarea de evenimente sportive, sociale și culturale este posibilă în amfiteatrul în aer liber cu o capacitate de 1.500 de persoane. Toate aceste destinații și facilități fac parte din faza II a proiectului YUNITY Park livrată anul trecut, cu o investiție de 20 de milioane de euro.

Proiectul a intrat deja în ultima etapă de dezvoltare și se va finaliza odată cu inaugurarea centrului pentru inovație în clădirea G din YUNITY Park. Recent, Genesis Property a anunțat tranziția către alimentarea integrală cu energie regenerabilă a tuturor clădirilor din portofoliul său, inclusiv YUNITY Park.