TMF România, subsidiară a TMF Group cu o experiență de peste 24 de ani în țară, își va muta sediul în America House în toamna anului 2024.  Mutarea semnifică angajamentul TMF Group față de creștere și oferă un mediu modern și spațios pentru echipa sa de specialiști în contabilitate și fiscalitate, resurse umane și salarizare, managementul entităților globale, piețe de capital și administrarea ESG.

"Locația excepțională din Piața Victoriei, spațiile de birouri de înaltă calitate și calibrul chiriașilor existenți au fost factori cheie în decizia noastră de a alege America House. Noul sediu va oferi colegilor noștri un spațiu de lucru extins, conectivitate îmbunătățită și acces la o serie de facilități de sănătate și luat masa", a declarat Gabriel Sincu, Country Manager pentru România în cadrul TMF Group.

Noul spațiu reprezintă o extindere semnificativă pentru TMF România, mărindu-și biroul de la 1.330 mp la 1.700 mp. Țuca Zbârcea & Asociații a acordat consultanță juridică America House pe parcursul negocierii contractului de închiriere.

"Suntem încântați să urăm bun venit TMF Group, un renumit furnizor global de servicii administrative, la America House. Prezența lor întărește comunitatea noastră de chiriași de renume și creează potențialul unei colaborări reciproc avantajoase. În plus, certificările clădirii noastre BREEAM Outstanding in Use și Gold ActiveScore demonstrează angajamentul nostru de a oferi un mediu de lucru durabil și sănătos, care este foarte apreciat de companii de top precum TMF Group", a comentat David Hay, fondator și CEO al ADD Value Management SRL.

America House este o clădire de birouri clasa A situată în inima CBD-ului din București, în Piața Victoriei.  Proprietatea dispune de 28.806 mp de spații premium de birouri și retail, împreună cu 368 de locuri de parcare repartizate pe trei niveluri subterane.
Comunitatea chiriașilor America House include companii multinaționale și românești, inclusiv Ambasada Japoniei, Mastercard, Cisco, Intesa Sanpaolo Bank, Bursa de Valori București, McDonald's, OLX, Funcom, Egis, PAID, Ebury, VSR Canada și Fortim Trusted Advisors, membră a BNP Paribas Real Estate Alliance, care oferă servicii de administrare a proprietății pentru clădire.

America House oferă spațiu pentru creativitate și inovație și îmbunătățește bunăstarea generală și bucuria angajaților care lucrează în ea. Clădirea de birouri dispune de o sală de sport World Class recent renovată, cu o suprafață de 1.500 mp, stații de încărcare mașini electrice, trei săli pentru biciclete cu suport pentru 60 de biciclete, dotate cu vestiare și dușuri.

Pe lângă mediul de birou performant, America House oferă o gamă diversă de opțiuni de retail, mâncare și servicii, precum Starbucks, Sagakura, McDonald's, restaurantele Gram Bistro, Noodle Pack, Submarine Burger, bancomate, două sucursale bancare, o librărie elegantă Cărturești și un punct Inmedio.

Întreaga clădire a trecut recent printr-o renovare amplă de 10 milioane de euro, consolidându-și și mai mult poziția de destinație de birouri de top în București.