Ca răspuns al celor mai recente tendințe, TRANSLOG Connect Congress, cel mai important summit din ECE  al logisticii și al profesioniștilor din SCM, va pune în centrul atenției logistica 4.0, comerțul electronic, logistica multicanal și alte tendințe inovative. Factori de decizie din companiile de vârf ale regiunii și cei mai importanți furnizori de servicii se întâlnesc în Budapesta nu numai pentru a discuta schimbările recente și viitoare, dar și pentru a modela pe loc industria, prin cele peste 1500 de întâlniri unu la unu deja stabilite.

 

De la logistica 4.0 la management-ul online al transportului aerian de mărfuri 

Prof. Dr. Sebastian Kummer, șeful Institutului de Transport și Logistică din cadrul  Universității de Științe Economice și Afaceri din Viena va inaugura evenimentul cu o prezentare documentată a celor mai recente tendințe în logistică. Paul Copil, Chief Operations Officer în cadrul Fashion Days Group va vorbi despre Logistică & Operațiuni cu Stil, în timp ce Chaim Huijsman, Head of Corporate Sales din cadrul Gebrüder Weiss va prezenta studii de caz despre provocările livrărilor B2C. Thomas Grunau, Head of Global Marketing de la KUEHNE + NAGEL împreună cu Holger Schmidt, Head of Logistics Procurement EMEA la Johnson Controls va prezenta o soluție online de ultimă oră pentru comenzile transportului aerian de mărfuri, împreună cu alți câțiva vorbitori de top. 

 

Cele mai bune soluții din ECE și întâlniri care schimbă industria 

În timpul evenimentului au fost programate cel puțin 1500 de întâlniri unu la unu, care vor avea loc între furnizori de servicii de top și factori de decizie ai companiilor din diferite industrii, contribuind la o mie de schimbări  ale industriei în doar două zile. Principalii sponsori ai evenimentului sunt partenerii strategici Gebrüder Weiss, C.H. Robinson, Kuehne + Nagel și Raben Group. Numeroși alți furnizori își vor prezenta soluțiile inovative, printre care DB Schenker, DSV, Duisport, EKOL Logistics, Ehrhardt + Partner Group, Linde Material Handling, L-mobile Hungary și Prévost Hungária, împreună cu nou-veniții Tibbett Logistics, APTUS Software, TITAN Containers, Dexion Storage Solutions, GE Lighting, Transalliance, LGI, Far East Land Bridge, Panalpina, Hungarian Post, Maltacourt Hungary, Portul Antwerp, Sectran Backoffice și XPO Logistics, o companie din SUA care a cumpărat recent Norbert Dentressangle pentru a intra pe piața europeană.

  

În timpul congresului va fi atribuit de asemenea și Cel de-al 3-lea Premiu de Excelență în Logistică și Management-ul  Lanțurilor de Distribuție din Europa Centrală și de Est (ECE). Selectat de către un juriu independent de renume, prestigiosul premiu va onora soluțiile remarcabile din logistică și managemnt-ul lanțurilor dedistribuție din ECE. Aplicațiile sunt deschise până pe 15 octombrie pentru furnizorii de serviciii, producătorii și retailerii care doresc să-și pună sub lumina reflectoarelor soluțiile - și afacerile lor. 

 

Amestecând plăcerea cu afacerile 

Nu numai locația de 5 stele a Corinthia Grand Hotel Royal va face din TRANSLOG Connect Congress un eveniment cu adevărat plăcut pentru profesioniștii de top care vor lua parte. Alte avantaje vor fi o vizită exclusivă la Fabrica Mercedes-Benz din Kecskemét și un cocktail la finalul primei zile, o altă ocazie pentru networking de ecalitate. 

 

Cea de-a 5-a ediție a TRANSLOG Connect Congress va avea loc în perioada 25-26 Noiembrie în Budapesta, Ungaria. Pentru mai multe informații despre eveniment, vă rugăm vizitați www.translogconnect.eu sau contactați organizatorii la [email protected]