Compania Vista Project C&B SRL, firma controlata de Vista Development, societate detinuta de omul de afaceri Florea Diaconu, proprietarul unuia dintre cei mai mari constructori din Romania, firma Delta ACM, si de Alessio Karkhi, a demarat constructia unui proiect rezidential de mari dimensiuni in Bucuresti.

Complexul imobiliar, denumit Vista Rezidential Concept, va fi amplasat in sudul Bucurestiului, in spatele mallului Grand Arena si va include la finalizare un total de 1.000 de apartamente si circa 100 de spatii comerciale.

"Am ales sudul Bucurestiului pentru proiectul Vista Rezidential Berceni pentru ca eu locuiesc aici si cred in aceasta zona, in potentialul ei de dezvoltare si in avantajele sale. Nu este prima investitie imobiliara pe care o facem, insa este cea mai importanta, si am ales acest moment pentru ca am simtit ca piata este pregatita pentru un proiect de asemenea anvergura, care presupune atat o investitie financiara importanta, cat si o coordonare a intregii echipe implicate", a spus pentru Wall-Street.ro Florea Diaconu.

Proiectul va fi compus din 24 de blocuri si va avea 4 faze de constructie. Primele 6 blocuri, care vor totaliza 200 de apartamente vor fi finalizate in mai 2014, iar intreg ansamblul urmeaza sa fie livrat in decembrie 2015. Prima faza de constructie va presupune o investitie de 10 mil. euro in timp ce intreg proiectul va costa 40 mil. euro, spun oficialii dezvoltatorului.Constructorul proiectului va fi chiar societatea Delta ACM, una dintre cele mai mari societati de profil.

Investitia provine din fonduri proprii.

Pe langa apartamente proiectul va include si o promenada comerciala de 4.000 mp care va include magazine, sali de sport, saloane de infrumusetare, unitati medicale si de invatamant, gradinita, after-school, cafenea, supermarket-uri sau showroom-uri. In total in proiect vor fi circa 100 de spatii comerciale. (sursa: wall-street.ro)