VSR Canada, una dintre cele mai importante firme multinaționale de consultanță în domeniul serviciilor financiare, a ales America House ca noul sediu al sucursalei sale din România, VSR București. Această opțiune subliniază dedicarea VSR pentru excelență și o abordare orientată spre client, aliniindu-se bine cu reputația clădirii pentru calitate și inovație.

"Alegerea America House vine în întâmpinarea nevoii noastre de a avea un spațiu de birouri prestigios, bine dotat și sustenabil în București. Pe măsură ce echipa noastră se extinde în România, America House va oferi un mediu de afaceri ideal atât pentru personalul nostru, cât și pentru clienții noștri", a declarat domnul Michael Taylor, Președinte, VSR Canada.

Ebury, o companie globală fintech, specializată în servicii financiare transfrontaliere, a optat, de asemenea un spațiu de birouri în America House. Soluțiile avansate ale Ebury ajută companiile să navigheze eficient pe piețele financiare internaționale. Alegerea noului sediu evidențiază atracția America House pentru companiile vizionare care apreciază o locație strategică și facilități moderne.

"Suntem încântați să anunțăm alegerea unei noi locații pentru echipa noastră din România, în Piața Victoriei, București. Această mișcare reflectă creșterea noastră continuă și angajamentul de a oferi un mediu de lucru pozitiv și colaborativ pentru echipa noastră în expansiune. În plus, locația excelentă din Piața Victoriei ne va facilita primirea și servirea bazei noastre de clienți în creștere", a declarat Kees Veerman, Managing Director pentru Europa, Marea Britanie, Elveția și Canada la Ebury.

Bogdan Bogatu de la Cushman & Wakefield și Raluca Mișu de la Țuca Zbârcea & Asociații au asistat America House în finalizarea contractelor de închiriere.

"Suntem încântați să urăm bun venit VSR Canada și Ebury la America House. Concentrarea noastră pe inovație, tehnologii inteligente, facilități vibrante și terase verzi creează un stil de viață unic care inspiră creativitate și promovează un mediu echilibrat între viața profesională și viața personală", a comentat David Hay, fondator și CEO al ADD Value Management SRL.

America House este o clădire de birouri clasa A, situată în inima CBD-ului Bucureștiului, în Piața Victoriei. America House are 28.806 mp de birouri clasa A și spații comerciale de primă clasă răspândite pe opt etaje supraterane și 368 de locuri de parcare situate în trei niveluri de parcare subterană.

America House este dedicată sustenabilității și mediului curat. A obținut un rating Outstanding, conform metodologiei de certificare BREEAM In-Use, cu accent pe Wellbeing. Printre diferitele categorii de rating, Sănătate și Wellbeing a fost categoria care a obținut scorul maxim de rating de 100%.

Recent, clădirea a finalizat un proces de renovare și modernizare în valoare de 10 milioane de euro.

Printre chiriașii birourilor America House se numără Ambasada Japoniei, sediul central al Mastercard, Cisco, Intesa Sanpaolo Bank, Bursa de Valori București, McDonald's, OLX, Funcom, Egis PAID și Fortim Trusted Advisors, membră a BNP Paribas Real Estate Alliance care oferă servicii de Property Management pentru clădire.

De asemenea, printre chiriașii zonei de retail și servicii se numără World Class, Starbucks, Velocita, Sagakura, McDonald's, restaurantul Gram Bistro, Noodle Pack, Submarine Burger, ATMS și două sucursale bancare, librăria Cărturești și Inmedio.