În urmă cu doi ani, clădirea de birouri din zona Băneasa a intrat în portofoliul Hili Properties, când acesta a cumpărat pachetul majoritar de 75% din acțiuni, de la Speedwell, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, office și mixte din România și dezvoltatorul MIRO.

“Finalizarea achiziției reprezintă o etapă semnificativă în planul nostru de creștere, fiind  în conformitate cu strategia noastră pe termen lung, care urmărește îmbunătățirea și diversificarea portofoliului,” a declarat Pier Luca Demajo, președintele Hili Properties.

Inaugurat în 2021, MIRO este un proiect office cu o suprafaţă de 23.000 mp de spaţii de birouri, dispusă pe cinci etaje, plus o zonă de relaxare exterioară de 1.700 mp. 

În prezent, clădirea este ocupată integral, și găzduiește chiriași precum KPMG România, Rovere, COS, Masia, Biocodex, Speedwell, Neoclinique, Stradale, Jura, HiSky și Doctor Skin.

Hili Properties deține și gestionează proprietăți imobiliare în Europa Centrală și de Est. Portofoliul său, în valoare de 229 de milioane de euro, cuprinde 22 de spații comerciale și industriale în Malta, Letonia, Lituania, Estonia și România.