Alături de studioul și biroul Radio ZU, spațiul va fi împărțit cu studioul Romantic FM ca ei bine, singurul post de radio premium și exclusiv de pe piața de radio din România cu peste 30 de ani de experiență.

Situat în zona de nord a Bucureștiului, pe DN1, MIRO se remarcă ca o destinație de prim rang pentru activități de birouri și retail, desfășurată pe cinci niveluri și cu o suprafață totală închiriabilă de 23.000 de metri pătrați. Această clădire de birouri de clasă A a obținut cele mai înalte certificări de mediu din România, inclusiv certificările BREEAM Excellent și WELL, subliniind angajamentul său față de mediile durabile și bunăstarea angajaților. Clădirea are facilități de ultimă generație, inclusiv sisteme de parcare inteligente, stații de încărcare pentru mașini electrice și panouri solare pe acoperiș, împreună cu 1.700 de metri pătrați de spațiu de recreere în aer liber.

George Kakouras, directorul Hili Properties, a comentat: „Suntem încântați să obținem o ocupare completă la MIRO, reflectând atractivitatea și angajamentul nostru de a oferi medii excepționale la locul de muncă. Radio ZU, unul dintre cele mai importante posturi de radio din România este un plus remarcabil la mixul nostru divers de chiriași, iar prezența lor va spori comunitatea vibrantă pe care am cultivat-o la MIRO.”

 

"Întotdeauna am visat la un studio matinal cu vedere la răsărit și cea mai bună panoramă a orașului. Sunt încântat de noua noastră casă de la MIRO și aștept cu nerăbdare să trezesc în continuare România din acest studio fantastic”, a declarat Mihai Morar, gazda Morning ZU.

MIRO continuă să servească drept alegere preferată pentru companii de renume precum KPMG România, ROVERE, COS (Corporate Office Solutions), EATON, NEOCLINIQUE, SPEEDWELL Development, MITZU, STRADALE, JURA, Soler & Palau, Symmetrica și Biocodex.


Hili Properties plc deține și administrează bunuri imobiliare comerciale strategice pentru închiriere în mai multe țări europene, inclusiv Estonia, Letonia, Lituania, Malta și România. Portofoliul său cuprinde blocuri de afaceri dedicate și spații de birouri, centre comerciale ancorate de băcănie, facilități de asistență medicală, o fabrică industrială și proprietăți care găzduiesc restaurante McDonald’s în cartiere comerciale cheie. Valoarea actuală a portofoliului este de 229 de milioane de euro.

Hili Properties este filiala internațională de investiții imobiliare a Hili Ventures, grupul implicat în servicii alimentare și retail, imobiliare și ospitalitate și transport maritim, petrol și gaze, inginerie și tehnologie în 10 țări din Europa și Africa de Nord, cu o echipă de 12.000 de oameni. Hili Ventures este un partener mândru al Apple, Konecranes, McDonald’s, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte mărci globale.