Întrucât River Plaza beneficiază de o amplasare privilegiată, a fost remarcată ca o opțiune ideală pentru dezvoltarea activităților din București ale companiei Intelligent IT, o companie românească de succes ce este cunoscută pentru programele de facturare și gestiune SmartBill, precum și pentru programul de contabilitate SmartBill Conta.

SmartBill permite automatizarea tuturor activităților ce țin de administrarea unui business: emiterea, livrarea și preluarea de e-Facturi, chitanțe, avize, proforme, NIR-uri, precum și furnizarea de multiple rapoarte de business ce ajută antreprenorii să ia cele mai bune decizii pe termen mediu și lung.

Folosirea de peste 150.000 de firme din România a acestui program confirmă evoluția digitalizării mediului de business românesc, precum și încrederea pe care o au oamenii de afaceri din România în soluțiile de tip SaaS (Software as a Service).

“Suntem una din puținele companii din domeniul IT cu o rată de creștere rapidă de la un an la altul. Acest lucru a condus implicit la creșterea echipei și la necesitatea extinderii punctului nostru de lucru din București. Suntem un colectiv tânăr, dinamic, și dorim să oferim angajaților noștri cele mai bune condiții de lucru. Imobilul River Plaza ne-a încântat de la prima vizită și nu am regretat alegerea făcută!”, precizează dl. Mircea Căpățână, cofondator și Director de Marketing SmartBill.

“Mediul și spațiul de lucru contează din ce în ce mai mult pentru chiriași. Desfășurarea activității într-o clădire verde, de clasă A, precum River Plaza, cu multe facilități și servicii, duce la menținerea unor chiriași împliniți și mulțumiți”, menționează dna Roleta Barbu – Property & Facility Manager River Plaza.

Angajamentul pentru sustenabilitate și îmbunătățirea mediului înconjurător, trend obligatoriu pentru fiecare „clădire verde”, mobilizează întreaga echipă River Plaza pentru implementarea unor proiecte în viitorul apropiat, care să asigure energia electrică necesară funcționării imobilului, prin producția proprie generată de panourile fotovoltaice, care vor fi instalate pe acoperișurile celor două corpuri ale imobilului.