AHI Carrier România oferă o gamă completă de soluții HVAC Carrier și Toshiba, aducând pe piața românească tehnologie de vârf și suport post-vânzare fiabil. Prin Joint-Venture cu Carrier Corporation, lider global cu peste 120 de ani de experiență în controlul durabil și inovator al climatizării, AHI Carrier întruchipează valorile respectului, integrității, inovației și excelenței Carrier Corporation.

Atunci când a ales o locație pentru sediul central din România, AHI Carrier a prioritizat mai mulți factori pe care River Plaza a fost perfect poziționat să îi ofere. Spațiul de birouri de înaltă calitate, cu elemente de design și facilități moderne, a prioritizat confortul angajaților. Mediul securizat oferit de locația de pe cheiul Dâmboviței a fost un alt factor cheie. Dar cel mai important, experiența anterioară pozitivă avuta cu serviciile River Plaza, a jucat un rol semnificativ în decizia lor.

După cum explică Thomas Adamidis, Director General al AHI Carrier, "Calitatea spațiului, designul modern și caracteristicile clădirii, confortul angajaților, gradul de siguranță al zonei, și nu în ultimul rând, colaborarea noastră anterioară, au fost criterii importante în alegerea imobilului River Plaza ca locație ideală pentru stabilirea sediului nostru în România."

Această concentrare comună asupra responsabilității față de mediu consolidează și mai mult parteneriatul dintre River Plaza și AHI Carrier. Angajamentul firmei Carrier față de sustenabilitate se extinde mult dincolo de tendințele recente. Carrier a fost un membru fondator al U.S. Green Building Council și a participat activ la înființarea Green Building Councils® în întreaga lume.

"Suntem onorați să avem în calitate de locatar, un lider în sisteme de aer conditionat, precum AHI Carrier", spune Roleta Barbu, Property Manager al River Plaza. "Echipa lor tânără, creativă și în creștere, prosperă în această locație modernă și confortabilă, perfect adaptată nevoilor de management ale lui Carrier. AHI Carrier România are toate ingredientele pentru continuarea succesului in business!"

Facilitățile de înaltă calitate ale imobilului River Plaza și angajamentul neclintit față de sustenabilitate au atras numeroase companii naționale și internaționale, stabilindu-l ca o locație excelentă pe piața imobiliară din București. Baza diversă de chiriași, care-l include pe AHI Carrier, consolidează și mai mult poziția River Plaza ca centru de afaceri înfloritor.

Așteptăm cu nerăbdare să continuăm parteneriatul nostru de succes cu AHI Carrier și să construim împreună un viitor durabil.