Clinica este situată în One Cotroceni Park, proiect dezvoltat de One United Properties, iar tranzacția a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

În prezent, rețeaua Mobile Vet & Mobile Pet, fondată în București de Dr. Gheoca Răzvan și Dr. Vasiloiu Radu, cuprinde 5 clinici și 6 farmacii veterinare, iar planurile pentru viitor includ deschiderea a încă două clinici și farmacii veterinare până la sfârșitul anului 2024.

„Suprafața alocată spațiilor de retail în cadrul proiectelor de birouri a crescut semnificativ în ultimii ani, iar dezvoltatorii sunt tot mai atenți în atragerea chiriașilor care să răspundă nevoilor ocupanților acestor spații. Observăm și un interes crescut din partea retailerilor și furnizorilor de servicii pentru deschiderea de noi locații în astfel de proiecte,” a punctat Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox.

One Cotroceni Park este cel mai amplu proiect de regenerare urbană dezvoltat în București, care include o zonă rezidențială cu 900 de apartamente, o zonă comercială și un business park cu două clădiri de birouri, având o suprafață totală de 81.000 metri pătrați.